Tel.+34 609 760 005
   
catalā  ·  espaņol  ·  english
Globubolg: Vols en globus per Catalunya
       Inici      |     Cerdanya      |      Vallès Oriental      |      Osona      |      Contacta

QUI SOM

Globubolg som una empresa especialitzada en l’organització de vols i viatges en globus,  que volem per diverses de les comarques més atractives de la geografia catalana: fem vols de descoberta a la Cerdanya, Osona, el Vallès i vols de travessa pels Pirineus.

La nostra empresa, formada per un equip de professionals amb més de 10 anys d’experiència, es dedica, a més a més dels vols en globus per passatgers, a la publicitat aerostàtica. Durant aquests anys també hem portat a terme infinitat de projectes de particulars i comercials i, també, hem participat en múltiples competicions i expedicions a diversos indrets del món (Europa, Àfrica, Amèrica, etc.). Aquestes expedicions han estat vinculades amb la realització d’audiovisuals, programes de televisió i reportatges fotogràfics.

A Globubolg ens agraden els globus, ens agrada volar, ens agrada veure les coses des d’ una perspectiva diferent i, per això, volem animar-te a que ho provis, a què gaudeixis de l’experiència única de volar en globus. I, per què no fer un regal original? Sorprèn als teus: regala un viatge en globus! A la nostra pàgina web trobaràs tota la informació que necessites. Anima’t!

Adherits a:

 


Regala vols en globus

globus
compra vol en globus
reserves vols en globus
volar en globus aerostatic
regalar vol en globus
Facebook - Vols en globus Fotografies dels nostres vols de globus
vols en globus · condicions generals · nota legal · info@globubolg.com