Tel.+34 609 760 005
   
catalā  ·  espaņol  ·  english
Globus aerostàtic
       Inici      |     Cerdanya      |      Vallès Oriental      |      Osona      |      Contacta

Globus aerostàtic: QUÈ VOLS SABER?

Què és Globubolg?
Globubolg (palíndrom que fa pensar en el suau moviment d’un globus) és una empresa que es dedica, des de fa ja uns quants anys, a l’activitat de l’aerostació.

Tenim una gran experiència en vols d’oci per passatgers i ens dediquem, també, a la publicitat aerostàtica. A més a més, la nostra passió per volar ens porta molt lluny i hem participat en expedicions d’àmbit nacional a diversos indrets del món: l’Amazones, el Marroc, el Sàhara…


Com funciona un globus?
Un dels molts encants del globus és que aquest vola seguint el mateix principi que el primer globus, construït a finals del segle XVIII pels germans Montgolfier.

El funcionament és molt senzill: l’aire calent pesa menys que el fred i puja; el globus puja perquè té aire calent atrapat dintre la vela i com que aquest vent és més calent i, per tant, menys dens que l’aire de fora de la vela, el globus s’aixeca. Escalfant o refredant aquest aire aconseguim que el globus pugi o baixi.


És segur volar en globus?
Volar en globus és una activitat molt segura i tranquil·la. Els globus són aparells senzills tant en la seva forma com en el seu funcionament, de manera que és estrany que alguna cosa pugui fallar.

A més a més, els pilots de globus són gent especialitzada que ha realitzat cursos, entrenaments i proves. A més, els globus es revisen regularment.


Puc pujar a un globus si tinc vertigen o em marejo?
Tenir vertigen o ser una persona propensa a patir marejos no ha de ser un impediment a l’hora de volar en globus; s’ha de tenir en compte que el moviment del globus és tan suau que resulta pràcticament imperceptible i això és degut a que el globus enlairat passa a formar part del vent. La sensació dalt d’un globus és de serenitat, tranquil·litat i, sobretot, de seguretat absoluta.


Quanta gent pot pujar al globus?
Els nostres globus tenen capacitat per un màxim de 8 persones. Per realitzar l’activitat necessitem un mínim de quatre passatgers.


Poden pujar nens?
Volar en globus és una activitat apta per a tothom; no obstant és aconsellable que l’edat mínima dels nens que vulguin gaudir d’aquesta aventura sigui de 3 o 4 anys.


Quina és la millor època per volar?
La veritat és que som afortunats i podem gaudir d’un vol en globus a qualsevol època de l’any, no n’hi ha cap de millor o de pitjor. El passatger serà qui triarà què és allò que vol veure des de l’aire: els bonics camps florits a la primavera, el lluminós i clar paisatge a l’estiu, els meravellosos colors de la tardor o les muntanyes nevades a l’hivern.


Què cal portar?
És molt important que no us deixeu a casa la vostra càmera de fotos: gaudireu d’unes vistes tan espectaculars que no us podreu estar d’immortalitzar-les per poder ensenyar-les a tothom.

Pel que fa a la roba us recomanem que vingueu vestits de manera apropiada d’acord amb l’època de l’any i que porteu un calçat ben còmode.


Fa fred a dalt del globus?
Òbviament, la temperatura és una mica inferior un cop ens hem elevat amb el globus; de tota manera, quan volem en globus passem a formar part de l’aire i això fa que la sensació de fred disminueixi. No hem d’oblidar tampoc que el cremador ens proporcionarà escalfor durant tot el vol.


Quins tipus de vols hi ha?
Globubolg us ofereix tres opcions de vol: el vol de descoberta, el vol de travessa.

El vol de descoberta és el més comú i el podem realitzar a diferents comarques de Catalunya (la Cerdanya, Osona o el Vallès Oriental) En aquests vols l’altitud a la que volem és superior als 1.000 m.

El vol de travessa el fem a la Cerdanya; sobrevolem els Pirineus aconseguint elevar-nos fins als 4.000 m d’altitud.


A quina hora comença l’activitat?
Depenent de l’època de l’any us farem aixecar abans o després. A l’estiu matinem i comencem l’activitat a les 7 h del matí i a l’hivern acostumem a quedar a les 9 h.

Volem sempre a primera hora del matí perquè és quan es donen les millors condicions per volar. Generalment els vents són més lleugers al matí i evitem les tèrmiques generades per la calor del sol durant les hores centrals del dia.


Quant dura?
El vol de descoberta dura tot un matí: s’ha de preparar el globus, òbviament amb la participació de tots, volem durant una hora i mitja aproximadament, un cop aterrem anem a esmorzar com déu mana i, finalment, us lliurem els diplomes que acrediten el vostre viatge en globus. El vol de travessa és més llarg ja que volem durant unes tres hores.


On quedem?
Cada comarca té el seu punt de trobada. Un cop decidiu on voleu volar us direm a quin poble ens trobem.


Sabem on aterrem? Com arribem de nou al punt de sortida?
Quan fem un vol amb globus sabem el lloc des d’on sortim, però no podem saber amb exactitud on aterrarem. El globus vola en la mateixa direcció del vent, el vent serà qui ens guiarà i ens portarà. Allà on aterrem ens vindrà a buscar un vehicle d’assistència que s’encarregarà de tornar-nos al lloc de sortida.


En quin cas no es podria realitzar l’activitat?
El vol en globus es realitzarà sempre que les condicions del temps siguin òptimes. Un excés de vent, poca visibilitat o la pluja farien que el vol es posposés.


Puc volar entre setmana?
Les sortides en globus acostumen a fer-se en cap de setmana; de tota manera si aconseguiu un grup mínim de 4 persones podem volar el dia que us vagi bé.


Puc regalar un vol en globus?
Si estàs pensant en fer-li un original regal a algú t’ho posem fàcil: només t’has de posar en contacte amb nosaltres, dir-nos a qui li vols fer el regal i li enviarem un bonic desplegable personalitzat que li anirà donant pistes fins a descobrir la gran sorpresa: li acaben de regalar un vol en globus!

Aquest desplegable, que enviem dintre d’una caixeta, no té cap tipus de cost i el podem fer arribar en 24 hores.


Quant costa volar en globus?
Cada modalitat de vol té un preu diferent. El vol de descoberta costa 160 €  i el de travessa 300 €. El preu inclou l’activitat, l’esmorzar i l’assegurança.


Com puc fer la reserva?
Podeu fer les vostres reserves a través de la pagina web o per telèfon.

Per fer la reserva online:

  1. Primer heu d’adquirir els tiquets a través del botó “compra de tiquets” i rebreu un codi de referència.
  2. Amb el codi de la compra ja podeu reservar el dia i lloc que més us interessi mitjançant el botó “reserves”.
  3. Abans de 24 h. rebreu la confirmació de la reserva a través d’un correu electrònic, o del telèfon en cas de no disposar d’adreça electrònica.

Si preferiu fer la reserva per telèfon, podeu trucar al 609 760 005.

 

   Tornar a inici


Regala vols en globus


globus
compra vol en globus
reserves vols en globus
volar en globus aerostatic
regalar vol en globus
Facebook - Vols en globus Fotografies dels nostres vols de globus
vols en globus · condicions generals · nota legal · info@globubolg.com