Tel.+34 609 760 005
   
catalā  ·  espaņol  ·  english
vols amb globus
       Inici      |     Cerdanya      |      Vallès Oriental      |      Osona      |      Contacta

Vols amb Globus
CONDICIONS GENERALS

REFERENT A LA ACTIVITAT
Reserva i pagament
La contractació dels vols en globus es poden fer a través d’aquesta pàgina web o trucant als nostres telèfons de contacte: +34 609760005 o  +34 689972202.

En cas de tenir alguna consulta relativa a la compra dels tiquets o per fer la reserva, podeu contactar amb nosaltres al telèfon +34 609760005, +34 689972202 o l’adreça electrònica info@globubolg.com

Per fer la reserva del vol és necessari fer la compra de tiquets. En el moment de fer la compra de tiquets, se us proporcionarà un número de referència que necessitareu per fer la reserva. També rebreu una factura que us servirà com a comprovant del pagament

Oferim dues formes de pagament:
- Si participeu de l’activitat, podeu fer una paga senyal de 40 € per persona en el moment de fer la compra del tiquet i la resta el dia de l’activitat, o bé pagar-ho tot.
- Si és un regal, s’ha de pagar el 100% en el moment de la compra de tiquet,  ja que és molt probable que el comprador no estigui present al dia de l’activitat.

La caixeta regal, té un cost afegit de 10 euros en concepte de                    transport. L’empresa contractada és MRW i és un servei d’entrega 24 hores.

Els tiquets tenen validesa d’un any a partir del dia de la compra. Un cop vençut el termini i si no s’ha fet la reserva, el tiquet perdrà la validesa i no es retornaran els diners.

La reserva no estarà finalitzada fins el moment que Globubolg confirmi el dia de l’activitat a través de correu electrònic o fax en un termini màxim de 24 hores.

Durada i contingut
La durada del vol és d’ aproximadament 75 minuts. La totalitat de l’activitat té una durada estimada de 4-5 hores. Aquesta inclou la preparació del vol (inflar i muntar el globus), el vol, desmuntatge del globus, transport en 4x4 al punt d’inici i dinar a un restaurant de la zona on els participant rebran un diploma personalitzat.

Modificació de la durada i cancel·lació
Volar en globus és una activitat supeditada a les condicions meteorològiques i és per això que el pilot té l’autoritat de modificar la ruta, la durada del vol i/o anular l’activitat si la climatologia així ho requereix. En cas de cancel·lació de l’activitat, s’ofereix la possibilitat de re-programar el vol sense cap cost i en un termini d’un any des de la data del vol cancel·lat. No es tornaran els diners del primer pagament.

Només es podrà fer canvis de data del vol fins a cinc dies abans de la realització del mateix. Si el canvi es fes durant aquests darrers cinc dies hi haurà una penalització econòmica del 25% del preu del vol.

Normes bàsiques d’embarcament
Abans de l’enlairament el pilot explicarà les normes de seguretat i pot donar més consells durant el vol. En tot moment el passatger ha d’executar i obeir aquests consells i normes establertes pel pilot.

Es pot demanar al passatger la seva ajuda a l’hora de preparar el vol i recollir el globus.

És recomanable portar roba còmoda i esportiva. També es recomana portar gorra, ulleres de sol i càmera fotogràfica o vídeo.

El pilot té el dret de denegar la participació a un passatger si, segons els seus criteris, aquest passatger pot ser un perill per l’activitat.

Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats per un adult o portar una autorització escrita per part dels seus pares o tutors

L’activitat no és recomanable per a les dones embarassades ni per persones amb problemes importants de mobilitat.REFERENT A LA SEGURETAT
Material
Tots els globus utilitzats per Globubolg són inspeccionats periòdicament per la direcció General d’Aviació Civil Espanyola i compleixen totes les normes necessàries per poder fer l’activitat.

Assegurança de responsabilitat civil
El preu de l’activitat inclou una assegurança de responsabilitat civil del passatger (Fiatc pòlissa 68/2177) que cobreix el desenvolupament d’aquesta activitat.

Pilots
Tots els pilots de Globubolg són professionals i tenen la qualificació adequada segons les normes establertes per l’Autoritat Aeronàutica per efectuar l’activitat.

Subcontractació
En cas de necessitat, reservem el dret de subcontractar globus d’altres empreses, assegurant que aquestes empreses compleixen amb els requisits legals establerts per la Direcció General d’Aviació Civil Espanyola.

 

 

 

 

globus
compra vol en globus
reserves vols en globus
volar en globus aerostatic
regalar vol en globus
Facebook - Vols en globus Fotografies dels nostres vols de globus
vols en globus · condicions generals · nota legal · info@globubolg.com