Tel.+34 609 760 005
   
catalā  ·  espaņol  ·  english
vols amb globus
       Inici      |     Cerdanya      |      Vallès Oriental      |      Osona      |      Contacta

NOTA LEGAL

Dades fiscals:
Globubolg és el nom comercial de la Societat unipersonal d'Àngel Puig Ramírez
CIF:  52149064Z
Direcció: Carrer Torres i Bages, 68 1r.  08401 GRANOLLERS

Àngel Puig Ramírez (Globubolg), és una companyia de treballs aeris acreditada per la Direcció General d’Aviació Civil d’Espanya i autoritzada per fer vols turístics en globus, publicitat aerostàtica i fotografia aèria.

Protecció de contingut
Els productes i serveis oferts que es poden consultar a través de la pàgina web www.globubolg.com són publicats a títol informatiu per al públic general que li pot interessar. Globubolg reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació publicada a la pàgina web i que la seva presentació o configuració, en qualsevol moment i sense previ avís.

L'accés a la pàgina web és de forma voluntària, Globubolg no assumeix cap responsabilitat de mal ús, dany o perjudici que pot tenir com a conseqüència aquest accés.

El copyright de tots els continguts inclosos en la web www.globubolg.com estan subjectes a drets de propietat de Globubolg i / o de terceres parts proveïdores de continguts. L'accés a aquests continguts per part del client en cap cas implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total o parcial d'aquests drets, ni confereix cap dret d'explotació comercial, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts diferents dels expressament enunciats en aquestes condicions generals, sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a aquest efecte, per part de Globubolg.

Links a llocs de tercers
El lloc web de Globubolg pot contenir enllaços a altres llocs web. Globubolg no controla ni és responsable dels continguts d'aquests llocs web, o de qualsevol modificació o actualització d'aquests llocs web. Els enllaços a aquests llocs web de tercers són merament oferts a títol informatiu.

Protecció de dades
En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Globubolg informa als seus clients que les dades de caràcter personal facilitades seran incorporades en un fitxer mantingut sota la responsabilitat de Globubolg. Aquest fitxer té com a objectiu emmagatzemar informació dels nostres clients per poder informar-los de futures accions comercials, informacions i esdeveniments que poden ser del seu interès. En cap cas aquestes dades seran facilitades a tercers i estan protegires per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Així Globubolg, es compromet a complir amb les normes de seguretat i confidencialitat d'aquestes dades de caràcter personal facilitades.

El client de Globubolg podrà en tot moment exercitar els drets d’accés,
Rectificació i cancel·lació de les seves dades conforme al que estableix la instrucció 1/1998 de l’agencia de protecció de dades, comunicant-ho per escrit a la nostra adreça electrònica info@globubolg.com o per correu postal a C/ Torres i Bages, 68 1r. 08401 Granollers.

Globubolg no es fa responsable de la sostracció, a través de tècniques informàtiques fraudulentes de qualsevol dada introduïda a la xarxa d’internet.

Globubolg reserva el dret d'usar material fotogràfic pres durant l'activitat per a publicacions i accions comercials i en la pròpia pàgina web. El client pot denegar aquest dret, comunicant-ho per escrit al nostre correu electrònic info@globubolg.com o per correu postal a: Globubolg carrer Torres i Bages, 68 1r 08401 Granollers.

 


 

globus
compra vol en globus
reserves vols en globus
volar en globus aerostatic
regalar vol en globus
Facebook - Vols en globus Fotografies dels nostres vols de globus
vols en globus · condicions generals · nota legal · info@globubolg.com