Tel.+34 609 760 005
   
catalā  ·  espaņol  ·  english
vols en globus
       Inici      |     Pallars Sobirà      |      Cerdanya      |      Alt Urgell      |      Contacta

EL VOL DE TRAVESSA
viatges en globus per Catalunya

El vol de travessa és una modalitat de vol en globus diferent; es tracta de l’aventura de fer un vol en globus aconseguint cotes de fins a 4.000 m d’altitud!
El vol de travessa, tal i com el seu nom indica, permet fer un recorregut molt més llarg i, per descomptat, molt més intens.

L’aventura del vol de travessa dura unes 2 o 3 hores; temps que ens permetrà  elevar-nos fins a uns 4.000 m d’altitud i sobrevolar una gran extensió de muntanyes i valls. Aquesta modalitat de vol en globus es porta a terme, generalment, durant els mesos d’hivern, quan es donen les millors condicions meteorològiques per realitzar el vol de travessa. L’aventura pot començar a diferents punts del Pirineu. Sortim des de la Seu d’Urgell, o d’altres llocs de la Cerdanya o el Pallars Sobirà i no sabem amb exactitud on acabarà. Depenent del vent el nostre viatge ens portarà cap a uns indrets o uns altres. Sigui com sigui i anem cap  a on anem, les vistes des del globus seran impressionants: sota els nostres ulls apareixeran paratges tan emblemàtics com la Serra del Cadí, la muntanya del Pedraforca, la serra del Port del Comte… Sobrevolarem el Pirineu Català!

Globus Pirineus Vol Serra del Cadí

Aquesta és una modalitat de vol en globus molt intensa, una opció fantàstica per gaudir de la natura en el seu estat més pur, per contemplar la bellesa del paisatge, per sobrevolar els Pirineus… Un vol en globus per aventurers, per aquells de vosaltres que vulgueu experimentar la increïble sensació de fer un vol en globus a 4.000 m d’altitud.

Globus Pallars Globus Cerdanya Globus Urgell
         
globus
compra vol en globus
reserves vols en globus
volar en globus aerostatic
regalar vol en globus
Facebook - Vols en globus Fotografies dels nostres vols de globus
vols en globus · condicions generals · nota legal · info@globubolg.com